Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina [ Objavio: O.Z ]

16. 10. 2019. 14:02   >>  17:45

NAKON DVA PORAZA

Budućnost Bemaks želi prvi trijumf

Budućnost Bemaks želi protiv Trešnjevke da opravda ulogu favorita i upiše prvi trijumf ove sezone, kazao je trener podgoričkih košarkašica Vladan Radović.

Budućnost Bemaks i Trešnjevka odigraće sjutra u Podgorici utakmicu trećeg kola WABA lige.

Radović je kazao da njegovom timu utakmica protiv Trešnjevke dolazi u pravo vrijeme, poslije dva startna poraza.

"Nadam se da će taj duel biti uvod u neku dobru seriju, jer smo imali dva najteža gostovanja, a osim kvaliteta Celja i Beroe, svakako je dodatni napor bilo i samo putovanje. Bićemo motivisani, igramo prvi put u novoj dvorani, a nadam se da ćemo imati i solidnu podršku sa tribina. Često ove sezone pominjemo tu mladost i nadam se da će djevojke pokazati da su važan šraf u ekipi", rekao je Radović na konferenciji za novinare.

On je naglasio da je Trešnjevka mlada ekipa i da se nada da pobjeda njegovog tima neće doći u pitanje.

"Bitan je, osim pobjede, odnos svih 12 igračica.
Imamo raspored koji može biti dobar i nadam se da ćemo iz kola u kolo izgledati sve bolje", kazao je
Radović.

Talentovana Marija Leković, koja je u Staroj Zagori debitovala u seniorskom timu, kazala je da Budućnost želi da prekine seriju poraza i upiše prvi trijumf.

"Trešnjevka je sastavljena uglavnom od mlađih igračica, koje su već duže u sistemu i koje sigurno posjeduju kvalitet. Protiv Beroe smo pokazale napredak i nadam se da ćemo pred našim navijačima biti još bolje i da ćemo upisati prvi trijumf u sezoni", kazala je Leković.

Hrvatska košarkašica Patricia Bura, koja se nakon deset mjeseci pauze zbog povrede vratila u tim, kazala je da je optimista i da ne sumnja u pobjedu.

"Moramo od prve sekunde zaigrati jako, nametnuti svoj ritam. Pobjeda bi nam otvorila mogućnost da napravimo pozitivnu seriju i nadam se da ćemo u tome uspjeti. Pozivam sve ljubitelje košarke da dođu i da nas podrže", kazala je Bura.

Biće to duel ekipa koje su bez pobjede u prva dva kola.

Budućnost je na gostovanjima poražena od Celja i bugarske ekipe Beroe, dok su od Trešnjevke bolji bili Montana i Celje.

Duel u dvorani Bemaks počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније