Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina [ Objavio: O.Z ]

08. 10. 2019. 13:20 >> 13:18

BUDUĆNOST BEMAX U BUGARSKOJ

Radović: Pokušaćemo da ubrzamo igru

Košarkašice Budućnost Bemaksa igraće sjutra u Staroj Zagori protiv zvaničnog šampiona, bugarske ekipe Beroe, utakmicu drugog kola WABA lige.

Biće to repriza prošlosezonskog finala regionalnog takmičenja, u kome je bugarski tim bio uspješniji i trijumfovao rezultatom 65:64.

Bugarski predstavnik, u odnosu na prošlu sezonu, jači je za Amerikanke Čelsi Li i Adidžat Adams.

Budućnost je, priključivanjem Marije Leković, Zorane Radonjić i Maje Bigović, uz već mlade Draganu Živković i Milanu Jakšić, formirala najmlađi tim u regionu.

Trener Vladan Radović kazao je da crnogorski šampion u Bugarsku nije došao da se preda bez borbe, već da ostavi što bolji utisak.

"Očekuje nas drugo od dva najteža gostovanja u ligi. U odnosu na meč u Celju, od ekipe očekujem da napravi reakciju posebno kada je u pitanju intezitet u odbrani. Pokušaćemo da ubrzamo igru, da igramo sa što više kontranapada, jer moramo u ovom sastavu to da forsiramo. Beroe je opet napravilo respektabilan tim, imaju dominantne Amerikanke na pozicijama 4 i 5, koje prave ogromne probleme u igri 1 na 1. Potrebna nam je dobra utakmica i da pokažemo karakter", kazao je Radović.

Budućnost je na startu regionalnog takmičenja, prošle srijede, poražena na gostovanju od Celja 72:45, dok je bugarski tim kao gost slavio protiv Kraljeva 78;75.

Duel u Staroj Zagori počeće u 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније