Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

29. 01. 2019. 11:02 >> 10:32

PREDVODIO MORNAR

Nemanja Vranješ MVP 17. kola ABA lige

Košarkaš Mornara Nemanja Vranješ proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 17. kola ABA lige.

Kako je danas saopšteno na sajtu regionalne lige, Vranješ je imao indeks korisnosti 29, pošto je u utakmici protiv Cibone za manje od 20 minuta postigao 23 poena, uz tri skoka i jednu asistenciju.

Veći indeks korisnosti imao je samo Nikola Mišković iz Mega Bemaksa, ali je Vranješ proglašen za najkorisnijeg pošto je predvodio ekipu do pobjede protiv Cibone, 91:78, za razliku od Miškovića, čija je Mega izgubila od Partizana sa 86:98.

U utakmicama 17. kola istakli su se Mišković kao najbolji strijelac sa 30 poena, najbolji skakači sa po devet skokova su Dalibor Ilić iz Igokee i Stefan Fundić iz Mege, dok je Luka Lapornik iz Krke imao najviše ukradenih lopti - pet.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније