Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 04. 2017. 17:15 >> 16:48

VUČEVIĆ ZA SAJT FIBA

Jedva čekam Eurobasket

Nikola Vučević je rekao da jedva čeka početak Evropskog prvenstva, pošto na prethodna prvenstva Starog kontinenta nije ostavio dobar utisak.

U Litvaniji je imao prosjek od pet poena i 3,2 skoka, dok u Sloveniji bilježio sedam koševa i četiri uhvaćene lopte.

"Želim da pomognem nacionalnom timu da ima sjajno takmičenje. Na ličnom nivou imam velika očekivanja, takođe. Te 2011. sam bio veoma mlad i bio sam u Litvaniji da stičem iskustvo u seniorskoj konkurenciji. A 2013. nijesam imao šansu da pokažem za šta sam sposoban. To je bilo veoma frustrirajuće, zato sada želim da pokažem šta znam da uradim. Većina ljudi u Evropi ne zna mnogo o mojoj igri i meni”, rekao je Vučević za fiba.com.

On je rekao da se već sada raduje duelima sa braćom Gasol i Veselim.

"Uzbuđen sam zbog prvenstva. Želim da pomognem nacionalnom timu da ima sjajno takmičenje. Ovog ljeta želim da se takmičim na najvišem nivou i imaću sjajne duele sa momcima kao što su braća Gasol, visokim igračima iz Hrvatske i Janom Veselim, na primjer. Radujem se tome”, rekao je Vučević.

Vučević je istakao da vjeruje da Crna Gora konačno može da prođe grupnu fazu.

"Mala smo zemlja, ali imao veoma solidnu reprezentaciju. Naš sastav će biti prepun talentovanih igrača i vjerujem da možemo da pokažemo sjajne stvari na Eurobasketu. Želimo da odemo u nokaut fazu, a onda ćemo vidjeti šta će se događati.Jezgro ekipe je prilično mlado, imamo sjajan stručni štab, koji donosi positivnu energiju timu i hemija u reprezentaciji je sjajna. Imamo sve sastojke potrebne da budemo pravi takmičarki tim. Odradili smo sjajno kvalifikacije i sada samo razmišljamo o odličnom rezultatu na Eurobasketu”, rekao je as Orlanda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније