Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me/Beta

29. 02. 2016. 12:18 >> 12:18

RAŽNATOVIĆ PORUČIO

Ne želim da se bavim optužbama iz Nikšića

Košarkaški menadžer Miško Ražnatović, nezvanično prvi čovjek Mege, rekao je da ne želi da odgovara na optužbe predsjednika Sutjeske Darka Perovića.

Perović je nakon sinoćnjeg meča protiv Budućnosti rekao da je utakmica između Krke i Mega Leksa u namještena.

"Pominjem u tom kontekstu Mega Leks i Miška Ražnatovića i ukazujem na neregularnost u ABA ligi", kazao je Perović na konferenciji za medije.

Krka je kao domaćin u subotu savladala Megu sa 74:57, dok je Sutjeska dan kasnije takođe u 25. kolu savladala Budućnost poslije produžetka sa 92:91.

Perović je doveo u pitanje i ranije utakmice Mege protiv Igokee i Olimpije.

Ražnatović je poručio rekao je da ne želi da se bavi tim optužbama.

"Površno sam samo čuo tu priču, ali nemam šta da kažem na priče, niti želim da odgovaram na optužbe ljudi iz Nikšića", rekao je za Mocartsport Ražnatović, koji je na konstataciju novinara da su u pitanju teške optužbe odgovorio: "To ste vi zaključili da su teške optužbe, za mene su te priče smiješne i čiste gluposti".

Sutjeska kolo prije kraja regionalnog takmičenja sa skorom 9/16 zauzima pretposljednje mjesto i blizu je ispadanja iz takmičenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније