Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

07. 12. 2015. 09:44 >> 09:31
7

ČUDO OD DJETETA

Boša zove Radončića za kvalifikacije?

Prema pouzdanim informacijama portala košarka.me novi crnogorski selektor Bogdan Tanjević planira da za predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo pozove ekstratalentovanog, 16-godišnjeg košarkaša Real Madrida Dina Radončića!

 

Tanjević smatra da Radončić, iako veoma mlad, može da da veliki doprinos A selekciji našeg državnog tima, te da ozbiljno računa na njega.

Nije nepoznanica da iskusni stručnjak voli mlade igrače u ekipi, a prema nezvaničnim informacijama ''čudu od djeteta'' ''kraljevskog kluba'' je velika čast što je dobio Tanjevićev poziv i ozbiljno će razmotriti mogućnost da obuče ''crveni'' dres.

Sin bivšeg crnogorskog rukometaša Damira košarkaški je stasao u Zrenjaninu, gradu njegove majke Vanje, nekadašnje odbojkašice, a potom se u septembru 2013. preselio u Španiju, u redove Barselone.

Prošle godine je iz Barse prešao u Real, pomogavši Madriđanima da nakon deset godina osvoje kadetsko prvenstvo Španije! Dino je bio MVP i najbolji asistent u finalu protiv - Barselone!

Sjajne partije ovog 200 centimetara visokog krila nijesu ostale neprimijećene od strane trenera Reala Pabla Lasa, koji ga je sa 16 godina priključio prvom timu, a sada mu s vremena na vrijeme daje šansu da ''osjeti'' parket najjače evropske lige ACB, ali i Evrolige, gdje se mladi as pruža odlične partije.

Dino može da bira - Crna Gora, Srbija ili Španija - nama ostaje da se nadamo da će Boša uspjeti da ovog talentovanog mladića privoli da brani boje naše zemlje i da će mu dati važnu ulogu u povratku Crne Gore tamo gdje joj je mjesto - na Eurobasketu.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније