Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

05. 07. 2015. 15:04 >> 14:55

OSTVARILI SNOVE

Bravo: Titulu posvećujemo Čileancima

Kapiten Čilea Klaudio Bravo izjavio je da je osvajanjem trofeja u Kupu Amerike ostvario dječačke snove.

"Oduvijek sam sanjao o osvajanju Kopa Amerike. Morali smo da ostavimo prošlost iza sebe, ovo je posvećeno svim Čileancima", rekao je Bravo.

Čile je nakon penal-ruleta savladao Argentinu sa 4:1 i tako osvojio prvu titulu prvaka Južne Amerike.

"Imali smo to iskustvo sa Svjetskog prvenstva, kada smo na penale ispali od Brazila... Rekao sam prije penala da će Argentinci promašiti dva penala i da ćemo pobijediti", kazao je Bravo.

Njegov saigrač Arturo Vidal poručio je da je ova generacija reprezentacije Čilea zaslužila trofej.

"Čileanskom narodu je bila potrebna pobjeda, nešto tako divno kao što je osvajanje ovog trofeja. Sada moramo da damo maksimum na sljedećem Mundijalu, danas smo napravili ogroman korak i to je ova generacija zaslužila", rekao je Vidal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније