Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

08. 05. 2015. 09:42   >>  09:40

OPERISAO KUK

Staridž pauzira pet mjeseci!

Fudbaler Liverpula Danijel Staridž odsustvovaće sa terena još najmanje pet mjeseci kako bi se oporavio od operacije kuka koju je imao u utorak.

 

Staridž se cijele sezone mučio sa povredama, a posljednji put je igrao osmog aprila. Mnogi u tome vidi glavni razlog za lošiju sezonu Liverpula, osim "odličnih" pojačanja Rodžersa.

Staridž je odigrao samo 17 utakmica ove sezone, dok je prošle dominirao sa 24 gola na 33 meča.

Naredna sezona u Premijer ligi počinje osmog avgusta, a ljekari iz Njujorka saopštili su klubu da će igrati bez Staridža u prva dva mjeseca prvenstva, kako bi se fudbaler što bolje oporavio.

Staridž će se u potpuni trenažni proces uključiti tek za četiri mjeseca. Ljekar koji ga je operisao saopštio je da je problem sa kukom možda povezan i sa brojnim povredama mišića koje je imao engleski fudbaler. Iz Liverpula da se nadaju da je poslije ove intervencije Staridžovim problemima konačno došao kraj.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније