Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

30. 01. 2018. 11:29 >> 10:56

POZAJMICA

Staridž pojačao VBA

Danijel Staridž, napadač Liverpoola, ostatak sezone provešće na pozajmici u Vest Bromvič Albionu.

 

Za Staridža su bili zainteresovani Njukasl Junajted i italijanski Inter, ali se 28-godišnjak odlučio za VBA. Sjajani napadač do sada je odigrao 194 utakmice u Premier ligi i postigao 74 gola, ali je ove sezone u dresu "redsa" počeo svega pet susreta, a ukupno je nastupio 14 puta.

"Imam ovdje prijatelje s kojima sam ranije igrao. S menadžerom sam imao dobar razgovor. Izazov je igrati za ovaj tim i prihvatiti njihov stil, mislim da je to nešto što mi odgovara", kazao je Staridž.

On je profesionalnu karijeru počeo u Mančester Sitiju u koji je došao s 14 godina. Osim za "građane" igrao je još za Chelsea, Bolton i Liverpool. U dresu reprezentacije Engleske odigrao je 26 utakmica i postigao osam golova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније