Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 01. 2015. 18:07 >> 00:21
3

ENGLEZI SADA U IGRI

Jovović se vraća u Nikšić

Talentovani crnogorski reprezentativac Vladimir Jovović neće postati član Crvene Zvezde. Iako je bio blizu potpisa sa "crveno-bijelima", posao je propao, a 20-godišnji ofanzivac će se vratiti redove Sutjeske.

Jovovićev transfer u Zvezdu već je bio dogovoren, njegovo predstavljanje je bilo zakazano, pa odloženo, da bi na kraju bilo otkazano. Mediji u Srbiji juče su objavili dvije priče zbog čega od posla neće biti ništa.

Prva je realnija - Zvezdi je račun blokiran pa nije mogla da garantuje Nikšićanima 100.000 eura koliko je obeštećenje trebalo da iznosi. Ta informacija povrđena je fudbalskom portalu Topfudbal od kolega iz Srbije.

Druga je manje realna - problemi nijesu bili poslovne, već navijačke prirode. Navodno, transfer su stopirale 'Delije', jer Jovović navodno navija za Partizan. Mediji su prenijeli tu informaciju pošto navijači Zvezde imaju uticaj na politiku kluba, ali to nije neprelazna prepreka. Topfudbal podsjeća da su se 'Delije' bunile i ljetos kada je rođeni Partizanovac Miloš Bosančić (ponikao u "crno - bijelom") trebao da stigne na stadion "Rajko Mitić", pa blokada transfera nije uspjela...

Ono što je izvjesno je da je transfer stopiran. Jovović će se vratiti u Nikšić i u narednim danima će se pridružiti ekipi Sutjeske, koja se nalazi u Igalu na pripremema pred početak drugog dijela sezone crnogorskog šampionata.

Međutum, Zvezda već ima jasan plan kako da dovede majstora Sutjeske, piše Topfudbal. Jovoviću na ljeto ističe ugovor, a Beograđani planiraju tada da ga dovedu kao slobodnog igrača.

Ali, tada možda bude kasno, jer Jovović je na meti mnogih klubova nakon sjajne partje u dresu Crne Gore na utakmici sa Švedskom u Podgorici, prije svega engleskih prvoligaša Aston Vile, Kristal Palasa i Kvins Park Rendžersa.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније