Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 03. 2013. 18:26 >> 18:18

SAVJET

Dešam:Juventusu fali vrhunski napadač

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešam izjavio je da je Juventusu potreban vrhunski napadač kako bi klub iz Torina osvojio Ligu šampiona.

“Svim velikim timovima potreban je jedan takav igrač kako bi osvojili Evropu. Moj Juventus je imao Vijalija i Del Pjera, sada Mančester Junajted ima Van Persija, Real Ronalda, a Bajern Gomesa i Mandžukića. To su igrači koji mogu da odluče utakmicu, kada je tim u opasnosti, oni mogu da naprave razliku i donesu pobjedu”, rekao je Dešam.

Dešam je nosio dres Juventusa od 1994. do 1999. godine i bio je dIo generacije koja je 1996. osvojila Ligu šampiona.

Kao napadači koji bi mogli da pojačaju redove šampiona Italije spominju se Edinson Kavani i Stevan Jovetić, dok je Fernando Ljorente već potpisao ugovor i pridružiće se ekipi 1. jula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније