Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

23. 04. 2024. 10:55 >> 10:57
2

NEMILE SCENE U TIVTU

Pogledajte tuču uprava Arsenala i Mornara

Svađe, koškanje, pa i tuče igrača su česte pojave na sportskim priredbama. Ali, ono što se dogodilo u nedjelju na stadionu u Tivtu se rijetko kada gleda, jer je došlo do tuče članova uprava Arsenala i Mornara.

Zapravo, svađa između igrača na terenu se preselila u svečanu ložu, gdje je za 10-ak sekundi razmijenjeno nekoliko udaraca na obje strane. Situacija se brzo smirila, utakmica je nastavljena i završena pobjedom Barana (2:1), kojom su se približili Evropi, ali ove scene ne priliče ni Divljem Zapadu, a ne Evropi...

Delegat Spasoje Gardašević je u izvještaju naveo da je došlo samo do verbalnog sukoba, ali snimak koji objavljuje Portal RTCG govori drugačije.

I predsjednik Arsenala, Dejan Kandić, minimizuje slučaj.

"Desio se verbalni konflikt. Poslije nekoliko minuta smo se rukovali, pozdravili i poželjeli Baranima ulazak u Evropu. Nije bilo fizičkog kontakta, već su samo ljudi krenuli da razdvajaju kada se desio verbalni konflikt", rekao je Kandić za RTCG.

Tivćani su bili nezadovoljni suđenjem Branka Odalovića, a povod za svađu bio je faul koji je suđen gostima, iako su domaći smatrali da je bio za njih.

"Došlo je do svađa i psovke na terenu, a to se preselilo i u ložu. Nisam ponosan na svoje ponašanje, ali morao sam da reagujem u tom tenutku. Srećom, sve se brzo smirilo", istakao je Kandić i napomenuo da niko iz uprave Arsenala nikada nije uputio prijetnje ili psovke sudijama i ostalim službenim licima.

Sportski direktor Mitar Novaković nije želio da komentariše događaj.

Kontaktirali smo i predsjednika Komisije za takmičenje FSCG Božidara Bulatovića, koji nam je potvrdio da će ispitati cijeli slučaj.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније