Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

21. 03. 2024. 22:14 >> 22:14

NAKON POBJEDE NAD BJELORUSIJOM

Prosinečki: Jako sam zadovoljan, ali ima još prostora za napredak

Selektor crnogorskih fudbalera Robert Prosinečki kazao je da je zadovoljan ekipom ekipe, pogotovo jer je u svakom trenutku htjela da nametne svoj ritam.

"Sokoli" su večeras, na debiju hrvatskog trenera, savladali Bjelorsuiju u prijateljskom meču u Antaliji 2:0.

"Treba čestitati momcima, odradili su utakmicu fenomenalno, trkački maksimalno, borili su stvarno, a na kraju krajeva počeli smo da igramo, to je ono što smo htjeli. Mislim da su bile dobre akcije, da smo dobro igrali, a moraš imati i malo sreće, imali su i oni svoje prilike, odbranili smo i penal. Sve u svemu, moram da budem jako zadovoljan, jer smo počeli dominacijom, imali smo posjed lopte, nekoliko izvarednih akcija iz kojih smo dali dva gola, pogotovo drugi Krstovića koji je bio fenomenalan", kazao je Prosinečki nakon meča.

Ipak, kako je istakao naš selektor, ima još puno prostora za napredak.

"Ovo je bila prva utakmica sa nekom drugom vizijom, drugim sastavom, naravno da ima prostora za napredak, ali momci su bili izvanredni, i oni koji su počeli i oni koji su ušli", zaključio je Prosinečki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније