Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

26. 02. 2024. 14:31 >> 14:31
Čitaj mi:

NAKON TROFEJA

Klop: Poseban trofej za mene

Njemački trener Jirgen Klop sa Liverpulom je osvojio osam trofeja, posljednji juče, pobjedom nad Čelsijem u finalu Liga kupa.

Gol odluke dao je Van Dajk u finišu drugog produžetka. Klop je nakon meča istakao da mu je ovo jedan od najdražijih pehara u karijeri.

„Sada mi je neko rekao napolju da postoji engleska izreka – ne osvajaju se trofeji sa djecom. Nisam to znao. Postoje i duže karijere od moje, ali za ovih više od 20 godina, mogu mirne duše da kažem da je ovo najposebniji trofej koji sam osvojio”, rekao je Klop, koji na kraju sezone odlazi sa Enfilda.

Liverpul je trenutno prvi i na tabeli Premijer lige, za trofej će se boriti i u FA kupu i u Ligi Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније