Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 01. 2024. 14:45 >> 14:45
Čitaj mi:

NAPUSTIO ŠPANIJU NAKON 13 GODINA

Rakitić i zvanično novi igrač Al Šababa

Hrvatski fudbaler Ivan Rakitić od danas je i zvanično novi igrač saudijskog Al Šababa, sa kojim je potpisao ugovor do juna 2025. godine.

Bivši reprezentativac Hrvatske je tako napustio Španiju poslije 13 godina.

On je od januara 2011. igrao za Sevilju sa kojom je 2014. osvojio Ligu Evropa, a potom je prešao u Barselonu sa kojom je osvojio Ligu šampiona 2015. godine.

Nakon povratka u Sevilju 2020, osvojio je još jedan trofej u Ligi Evropa 2023. godine.

"Sevilja želi da zahvali Ivanu Rakitiću, jednom od najvažnijih igrača u svojoj istoriji, na uloženom trudu i predanosti svih ovih godina i želi mu puno uspjeha u budućnosti", navela je Sevilja, prenosi Hina.

Rakitić je sa 323 nastupa stranac sa najviše utakmica u istoriji Sevilje.

Ivan Rakitić je profesionalnu karijeru počeo u Bazelu, od 2007. do 2009. godine je nosio dres Šalkea, a potom se preselio u špansku Primeru.

Za reprezentaciju Hrvatske je ukupno sakupio 106 nastupa i postigao 15 golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније