Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 01. 2024. 09:50 >> 09:51
Čitaj mi:

KUP AFRIČKIH NACIJA

Senegal ostao bez titule, Obala Slonovače u četvrtfinalu

Fudbalska reprezentacija Senegala neće odbraniti titulu na Afričkom kupu nacija, pošto je večeras izgubila od domaćina takmičenja Obale Slonovače poslije izvođenja jedanaesteraca 5:4, nakon što je u regularnom dijelu i poslije produžetaka bilo neriješeno 1:1.

Senegal je poveo u četvrtom minutu golom koji je postigao Habib Dijalo, poslije dodavanja Sadija Manea, a izjednačio je Frank Kesje u 86. minutu iz jedanaesterca.

Regularni dio utakmice završen je neriješeno 1:1, poslije toga, uprkos šansama sa obje strane golova nije bilo u produžecima, pa su pobjednika odlučili penali.

Obala Slonovače postigla je svih pet golova, a strijelci su bili Nikolas Pepe, Kristijan Kuame, Sebastijen Ale, Serž Orije i Frank Kesje, koji je postigao pobjedonosni.

U ekipi Senegala golove su postigli Kalidu Kulibali, Pape Sar, Bamba Dijeng i Sadio Mane, dok je Musa Nijakate u trećoj seriji pogodio stativu.

Obala Slonovače će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika duela Malija i Burkine Faso.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније