Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

18. 01. 2024. 21:56 >> 21:56

NA DVIJE IPO GODINE

Džordan Henderson potpisao za Ajaks

Engleski fudbaler Džordan Henderson potpisao je danas ugovor na dvije i po godine sa Ajaksom, prenijeli su britanski mediji.

On je napustio ekipu saudijskog Al-Etifaka kao slobodan igrač, pošto je poslije šest mjeseci ugovor sporazumno raskinut.

Trener ekipe Džon van't Ship je zadovoljan dovođenjem 33-godišnjeg veziste.

"Željeli smo iskusnog vezistu sa liderskim kvalitetima. Zbog povreda smo tražili nekog ko može odmah da udje u tim, a on je takav tip igrača. Njegov dolazak je veliko unapređenje za naš tim. I na terenu i van njega, fudbaler ovog kalibra važan je za naše brojne mlade igrače", naveo je holandski trener, prenio je Skaj.

"On je engleski internacionalac i sa Liverpulom je osvojio Ligu šampiona i mnoge druge nagrade. Srećan sam što je ovdje i mislim da je veoma dobro za naš klub", dodao je on.

Ajaks je na petoj poziciji u holandskom prvenstvu, a za vikend dočekuje ekipu RKC Valvijka.

Henderson neće imati pravo nastupa na toj utakmici već će debitovati od sljedećeg kola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније