Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

06. 01. 2024. 23:14 >> 23:14
Čitaj mi:

SERIJA A

Sasuolo slavio prvi put od novembra, Bonaventura tragičar Fiorentine

Fudbaleri Sasuola slavili su na svom terenu protiv Firoentine 1:0 u 19. kolu Serije A.

Time su prekinuli niz bez pobjede koji traje od 26. novembra. Od tada svega pet osvojenih poena, i uz to ispadanje iz Kupa Italije.

Jedini gol viđen je u 9. minut kada je Mateus Enrike poslao loptu u prostor za Pedersena, kojije upoislio Piamonitija kojem nije bilo teško da sa par metara savlada Teraciana.

Ni ovaj meč "zeleno crni" nisu briljirali, ali bili su miljenici sreće budući da je Fiorentina bila bolji tim na terenu, ali nisu uspjeli da iskoriste inicijativu.

Najeveća je svakako promašen penal u 64. minutu kada je Konsilji odbranio udarac Đakoma Bonaventure. Samo tri minuta kasnije Kvarta je zatresao mrežu domaćih, ali je nakon VAR-a gol poništen zbog ofsajda.

Fiorentina ostaje četvrta sa 33 osvojena boda, dok je Sasuolo 14. sa osvojenih 19 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније