Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

23. 12. 2023. 10:56 >> 10:56

OSTAJU VJERNI ECA

I Budućnost protiv Super lige

Nakon što je sinoć ekipa Sutjeske izašla sa saoštenjem da se protiv fudbalskoj Super ligi, danas je to odradila i podgorička Budućnost.

Evropski sud pravde je donio presudu po kojoj projekat Super lige nije suprotan ni jednom zakonu, te da UEFA i FIFA ne smiju da vrše nikakav pritisak na organizatore iste.

Većina evropskih klubova je odmah izašlo sa saopštenjima u kojima su iskazali da ostaju vjerni Evropskoj klupskoj asocijaciji, ima i onih koji čekaju obrazloženje presude, ali za predstavnike iz naše CFL lige stvar je očigledno jasna.

"FK Budućnost Podgorica je upoznat sa presudom Evropskog suda pravde u predmetu ESL i ni na koji način ne podržava projekat tzv. Superlige. Kao klub, ostajemo 100% posvećeni radu Evropske klupske asocijacije (ECA), a zajedno sa našim kolegama iz evropskih klubova želimo da održimo vrijednosti koje definišu evropski fudbal. To se može postići samo kroz snažno partnerstvo koje ECA ima sa UEFA-om", naveli su u podgoričkom klubu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније