Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

22. 12. 2023. 23:40 >> 23:40
Čitaj mi:

PREMIJER LIGA

Vila remizirala sa Šefildom: Tejlor i VAR obilježili duel

Nakon utakmice Aston Vila i Šefild Junajted, koja je iznenađujuće završila 1:1, mnogo će više da se priča suđenju i VAR sobi nego o samom meču.

Interesantno prije meča Vila je mogla da prenoći eventualnim trijumfom na prvom mjesu Premijer lige, jer se očekivalo da će dobiti goste iz "grada čelika" koji sui prije ovog meča bili posljendji na tabeli.

Međutim tim Unajia Emerija je na kraju morao da se vadi i da do remija dođe tek u 97. minutu.

Već u 11. minutu VAR soba je zvala sudiju Entoni Tejlora, zbog toga što je Oli Votkins odgurnut prilikom korera Vile, za očigledan prekršaj i penal za domaće.

Kada VAR zove, nije pisano pravilo, ali gotovo u većini slučajeva sudije pokažu na bijelu tačku, međutim ne i Tejlor.

U natavku, u 59. minutu Leon Bejlo pogađa za vođstvo svog tima, ali ponovo VAR se oglašava i poništava gol domaćih zbog ranijeg faula.

U 73, minutu ponovo VAR kontrola i gledanje da li je jedan fudbaler gostiju igrao rukom u svom šesnaestercu, Tejlor je smatrao da nije bilo dovoljno uza penal.

Nervoza se uvukla u domaće koji prije ovog meča su imali niz od 15 pobjeda kući, i onda šok kada je Kameron Arčer bio taj koji je zatrezao mrežu Martineza.

Ironično ili ne, u pitanju je momak koji je ponikao u Akademiji Aston Vile, i od ove godine je promjenio sredinu.

Izgledalo je tada da će "Oštrice" napraviti senzaciju i trijumfovati, kada je Nikolo Zanilo jedan centaršut glavom sporveo u mrežu Foderingema, u 97. minutu za ipak bod u ovom duelu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније