Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

23. 11. 2023. 19:18 >> 19:18

ZVANIČNO

Fifa pokrenula istragu o incidentima na meču Brazil - Argentina

Disciplinska komisija Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) pokrenula je istragu o incidentima , koji su se dogodili uoči utakmice između Brazila i Argentine u kvalifikacijama za Mundijal 2026. godine.

Početak meča je kasnio pola sata zbog incidenata na tribinama.

Navijači Brazila i Argentine sukobili su se iza jednog od golova na Marakani tokom intoniranja himne, zbog čega je policija počela da tuče pristalice gostiju.

Argentinski fudbaleri su potom otišli u svlačionice, a utakmica je nastavljena pošto su prestali neredi na tribinama.

Mediji u Brazilu navode da će Fifa žestoko kazniti Fudbalski savez Brazila (CBF), između ostalog i odigravanjem nekoliko utakmica na domaćem terenu bez prisustva navijača.

Argentina je lider na tabeli južnoameričkih kvalifikacija za SP 2026. sa 15 bodova, dok je Brazil šesti sa sedam.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније