Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

11. 10. 2023. 17:39 >> 17:41

BELGIJSKI FUDBALER

Lukaku: Nisam bio spreman da napustim Evropu

Romelu Lukaku, belgijski fudbaler, rekao je da je imao ponudu Al Hilala, ali da nije bio spreman da napusti Evropu, prenose italijanski mediji.

Lukaku je fudbaler Čelsija, ali je na pozajmici u Romi do kraja sezone.

„Ponosan sam što je Al Hilal bio zainteresovan za mene. Međutim, poslije nekoliko razgovora sam odustao od ideje da se priključim ovom klubu. Al Hilal je najveći klub na Bliskom istoku. Liga Saudijske Arabije će da postane jedna od najboljih na svijetu. Međutim, ja nisam bio spreman da napustim Evropu“, rekao je Lukaku na konferenciji za medije belgijske reprezentacije i dodao:

„Ne volim da zaobilazim tu temu. Svi ćete biti šokirani kada odlučim da ispričam šta se sve dešavalo tokom ljeta. Reći sve kada bude došlo vrijeme. Bilo je trenutaka kada sam mislio da ću da eksplodiram. Sada sam se fokusirao na ono što najbolje radim, a to je fudbal“.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније