Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

11. 10. 2023. 14:59 >> 15:03

FUDBALER BAJERNA

Upamekano odsustvuje nekoliko nedjelja zbog povrede

Fudbaler Bajerna iz Minhena Dajo Upamekano odsustvovaće sa terena nekoliko nedjelja zbog povrede lijeve tetive, saopštio je danas njemački klub.

Bajern je naveo da je pregledima skenerom utvrđen stepen povrede, zbog koje je Upamekano morao da napusti teren u završnici utakmice protiv Frajburga (3:0), u nedjelju.

Francuski odbrambeni fudbaler će gotovo sigurno propustiti utakmice protiv Majnca, Galatasaraja, Darmštata i Sarbrikena, a mogao bi da bude spreman za utakmicu protiv Borusije iz Dortmunda u Bundesligi 4. novembra.

U saopštenju šampiona Njemačke navodi se da je Matejs de Liht, koji je zbog povrede koljena bio van terena od početka septembra, počeo sa trkačim treninzima u utorak.

Njegov saigrač Serž Gnabri, koji je slomio ruku 26. septembra u utakmici u Kupu protiv Projsen Minstera, počeo je danas da trči na treningu noseći gips na ruci.

U šampionatima je pauza zbog utakmica reprezentacija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine, a Bajern će takmičenje u Bundesligi nastaviti 21. oktobra protiv Majnca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније