Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

03. 10. 2023. 19:47 >> 19:49

LIGA ŠAMPIONA

Pioli imao posebnu pripremu pred Dortmund: Svaki detalj je bitan

Trener Milana, Stefano Pioli, rekao je uoči utakmice protiv Borusije iz Dormunda da se radi o kvalitetnoj ekipi koja odlično igra na svom terenu i da će detalji odlučiti utakmicu. On je, stoga, pred ovaj meč imao poseban vid pripreme za svoje igrače.

"Rosoneri" su sezonu u elitnom takmičenju otvorili remijem protiv Njukasla na "San Siru" 0:0, dok je Dortmund izgubio na gostovanju od Pari Sen Žermena 2:0.

"Trudimo se da sve pripremimo, jer je to Liga šampiona i svaki, pa i sitan detalj je važan. Takođe, znamo da će biti naelektrisana atmosfera, ali to nam može pomoći da zadržimo fokus na utakmici. Ono što je važno na kraju dana je da igramo dobro", poručio je trener Milana.

A koliko je Pioli ozbiljno shvatio važnost detalja, govori i snimak gdje se vidi da je igračima u trening centru "Milanelo" sa razglasa pušten huk navijača Borusije, čuvenog "žutog zida", kako bi pripremio svoje pulene za nesumnjiv pritisak sa tribina "Signal Iduna Parka".

Dortmund na svom terenu nije pretrpio poraz u Bundesligi godinu dana, a u Ligi šampion čak dvije godine.

"Mi dobro znamo u kakvim problemima se nalazimo. Oni su tehnički nadarena ekipa, ali u isto vreijme energični i intenzivni. Potreban nam je učinak na visokom nivou. To neće biti odlučujuće, ali je važno", ističe Italijan.

Milan se nalazi u grupi F, koja je po sastavu najteža ove sezone, pa Pioli ističe da je svaki bod bitan.

"Biće to izbalansirana grupa i svaka utakmica postaje važna. Zbog toga ćemo se truditi da iznesemo što bolji učinak, pogotovo što nijesmo uspjeli da pobijedimo u prvoj utakmici. Pozitivan rezultat bi bio važan", zaključio je Pioli.

Utakmica između Borusije Dortmun i Milana igra se sjutra od 21 sat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније