Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К.

03. 10. 2023. 15:56 >> 15:57

TRENER ROME

Murinjo: Imam empatiju za ljude koji rade sa mnom

Žoze Murinjo, trener Rome, smatra da je sam svoj i da ima empatiju za ljude koji rade sa njim.

"Jedan genijalni profesor sa univerziteta mi je rekao da neću da budem trener fudbalera, već ljudi koji igraju fudbal. Nema tu tajni. Jednostavno sam svoj, imam empatiju za ljude koji rade sa mnom. Empatija ujedno znači da ste kritični, otvoreni, iskreni, ali i da zahtijevate neke stvari od igrača“, rekao je Murinjo i dodao:

„Nisam ponizan i slažem se s ljudima, koji to kažu. Ali imam i neka ostvarenja u karijeri. Osvojio sam Ligu šampiona sa Portom, što je ogroman uspjeh, sa devet portugalskih igrača u prvoj postavi u finalu, sa sedam fudbalera koji nisu igrali Ligu Šampiona do te sezone. Bio sam srećan, jer sam mogao da radim u velikim klubovima. Sa Mančester junajtedom i Romom sam osvojio evropski trofej“, rekao je Murinjo.

Roma je slabo startovala u novoj sezoni u Seriji A i trenutno nalazi na 13. mjestu na tabeli sa osam bodova.

Tokom karijere vodio je i Totenhem, Mančester junajted, Čelsi, Real Madrid, Inter, Porto i Leiriju.

Osvojio je 25 trofeja tokom trenerske karijere.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније