Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

29. 09. 2023. 14:29 >> 14:29

SMIJENjEN NAKON PET MJESECI

Sampaoli više nije trener Flamenga

Čelnici Flamenga uručili su otkaz treneru Horheu Sampaoliju. Argentinac je smijenjen nakon pet mjeseci i 39 utakmica u svim takmičenjima.

Flamengo je trenutno sedmi na tabeli brazilskog šampionata i odavno je izgubio šanse za titulu. Do kraja je cilj da se osvoji četvrto mjesto koje vodi u Kopa Libertadores.

"Flamengo obavještava javnost da trener Sampaoli i njegov tehnički tim više ne vode 'crveno-crne'. Uprava se zahvaljuje Argentincu na profesionalizmu i želi mu sreću u nastavku karijere", naveo je klub u saopštenju.

Flamengo je bez pobjede na posljednje četiri utakmice u svim takmičenjima, a izgubio je i finale Kupa od Sao Paula (0:1 kod kuće, 1:1 u gostima).

U avgustu je eliminisan u četvrtfinalu Kopa Libertadores od paragvajske Olimpije iz Asunsiona (1:0 kod kuće, 1:3 u gostima).

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније