Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

09. 09. 2023. 17:21 >> 17:21

NOVA ULOGA ZA "PRINCA RIMA"

Murinjo vraća legendu u Romu: Toti blizu povratka na "Olimpiko"

Legendarni kapiten Rome, Franćesko Toti, mogao bi da se vrati u svoj voljeni klub, sa potpuno novom ulogom.

Toti, koji je napustio rimski klub prije skoro četiri godine nakon kratkog boravka u rukovodstvu Rome pod bivšim sportskim direktorom Ramonom Monćijem, dovodi se u vezu sa povratkom u klub i to na Murinjov zahtjev.

"Specijalni" je, navodno, bio veoma izričit po pitanju potrebe za dodatnim članom uprave čija je dužnost da vodi odnose sa javnošću i posreduje između zvaničnika i tima, rješavajući teške situacije koje bi inače primorale Murinja da bude u centru pažnje medija.

Kako prenosi "Il Tempo", Roma je razmotrila Murinjov zahtjev i procjenjuje različita imena za tu poziciju. Čelnici traže prepoznatljivo ime sa jasnom prošlošću u klubu, a jasno je da će od Totija teško naći prepoznatljivije, pa bi upravo "Princ Rima" mogao da bude prvi izbor.

Isti izvor tvrdi da Toti željno čeka poziv predsjednika kluba, Dana Fridkina, i da je  uzbuđen zbog mogućnosti da se vrati u klub koji je igrao punih 25 godina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније