Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

22. 08. 2023. 14:20 >> 14:23

MALAGA

Navijačka genijalnost: Prvog putnika sa aerodroma predstavili kao pojačanje kluba

Ne tako davno u Malagi su navijači mogli da gledaju kvalitetan fudbal, poodmakle faze Lige šampiona, atraktivne igrače u svojim redovima.

Za samo desetak godina prelijepi stadion "La Rosalenda" je bio svjedok urušavanja kluba od La Lige, elitnog fudbala, evropskih takmičenja, do Primera Federasion - trećeg po rangu takmičenja u Španiji.

Mnogi za zo krive katarskog vlasnika Abdula Al Tanija, koji je naglo prekinuo bilo kakav vid finansijske pomoći klubu čiji je vlasnik.

I dok će ove godine igrati treću ligu, klub nije uspio da dovede ni jedno pojačanje, kako bi barem najavio bolje dane.

Navijači su zato odlučili da pošalju poruku upravi na prilično originalan način.

Okupili su se ispred aerodroma, i prvog nasumičnog putnika predstavili kao pojačanje, uz pjesmu, euforiju, bubnjeve, dres...

Sve u nadi da će skrenuti pažnju, i zaustaviti posrtaje ovog popularnog španskog kluba.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније