Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

07. 08. 2023. 21:32 >> 21:32

PRELAZI U UJEDINjENE ARAPSKE EMIRATE

Još nije vrijeme za penziju: Inijesta uskoro u novom klubu

Iako ima 39 godina, porslavljeni fudbaler Barselone, Andres Inijesta još ne razmišlja da završi bogatu fudbalsku karijeru, a uskoro će imati novi angažman.

Kako prenosi pouzdani Fabrcio Romano, Inijesta je stigao u Dubai na ljekarske preglede i uskoro će postati novi fudbaler Emirejts Kluba iz Ras Al-Kaimaha.

Legendarni Španac je sa Emirejtsom dogovoro jednogodišnju saradnju, sa opcijom produženja na još jednu sezonu, a ugovor bi trebalo da bude potpisan sjutra ujutru.

Klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je prethodne sezone izborio plasman u elitni rang fudbala u toj zemlji.

Inijesta je prije mjese dana napustio japanski Kobe u kome je preoveo pet sezona, a nedavno se pominjao prelazak u Inter iz Majamija kod bivših saigrača iz Barselone, Lionela Mesija, Serhija Busketsa i Đordija Albe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније