Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

31. 07. 2023. 17:39 >> 17:39

INCIDENT U SVLAČIONICI

Flamengo otpustio pomoćnog trenera pošto je udario igrača

Brazilski fudbalski klub Flamengo otpustio je pomoćnog trenera Pabla Fernandesa pošto je udario napadača Pedra u lice.

Više brazilskih medija je u nedjelju izvijestilo da je 52-godišnji Fernandes otpušten poslije sastanka sa čelnicima kluba, ali da bi i prvi trener Horhe Sampaoli takođe mogao da ostane bez posla zbog napada svog pomoćnika.

Fudbaler je protiv trenera podnio prijavu zbog incidenta koji se dogodio dan ranije u svlačionici poslije prvenstvene utakmice.

Pedro, koji je bio u reprezentaciji Brazila na posljednjem Svjetskom prvenstvu, naveo je na društvenim mrežama da ga je Fernandes udario po ustima poslije pobjede Flamenga protiv Atletiko Mineira od 2:1.

Napadač je potvrdio da je podnio prijavu protiv Fernandesa i dodao da je imao problema sa Sampaolijevim pomoćnicima.

Ranije u nedjelju, Fernandes se izvinio i rekao da je "veoma uznemiren i voljan da riješi situaciju" sa Pedrom što je prije moguće.

Fernandesa je, kako je podsjetila agencija AP, u avgustu 2021. godine suspendovala francuska Liga 1 pošto je udario navijača tokom tuče na utakmici između Olimpika iz Marseja i Nice.

Oglasio se i Sampaoli, koji je od aprila trener Flamenga, i istakao da je "jedino rješenje" razgovor.

Argentinski selektor je sa Fernandesom radio od 2019. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније