Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

13. 07. 2023. 11:09 >> 11:09

NE ODUSTAJU OD NAPADAČA

Bajern pušta Manea zbog Kejna: Englez odbio ponudu PSŽ-a

Čelnici Pari Sen Žermena poslali su ponudu Totenhemu vrijednu 100 miliona eura za Harija Kejna, ali je igrač odbio da pređe u Pariz.

Ovu informaciju prenio je novinar njemačkog Bilda Tobi Altšafl, a isti izvor navodi da Kejn jedino zainteresovan da se pridruži Bajern Minhenu.

Njemački velikan je već dva puta slao ponude za kapitena Totenhema od 70 i 80 miliona eura, ali su obje odbijene, budući da vlasnik premijerligaša, Danijel Levi želi minimum 100 miliona za svog najboljeg igrača.

Sa druge strane, kako je prenio novinar Kikera Georg Holcner, Bajern je obavijestio Mane da može početi da traži novi klub, pošto nije više u palnovima čelnika Bavaraca, a navodno su spremni da ga puste za svega 20 miliona eura.

Na taj način bi smanjili troškove od plate Senegalca, a novac od trnasfera iskoristili bi da pojačaju ponudu za Kejna.

Mane ima važeći ugovor sa Bajernom do 2025. godine, a na "Alijans Arenu" je stigao  prošle sezone iz Liverpula.

Njegov boravak u Minhenu obilježio je i sukob sa saigračem Lirojom Saneom koga je udario nakon poraza od Mančester Sitija u Ligi šampiona

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније