Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

22. 04. 2023. 13:08 >> 13:08

INTERESANTAN I REAL MADRIDU

Firmino od naredne sezone u Barseloni?

Poznato je već neko vrijeme da Roberto Firmino na kraju sezone napušta Liverpul.

Brazilac (31) koji brani boje "crvenih" od 2015. godine izjavio je da neće produžiti ugovor, nakon razgovora sa čelnicima kluba, pa će njegov novi klub moći da ga dovede besplatno.

Iako se jedno vrijeme pominjao Real Madrid kao opcija za odličnog Brazilca, britanski "Dejli Mejl" tvrdi da je sada u trku ušla i Barselona.

Katalonski klub već neko vrijeme kuburi sa finansijama, pa dovođenje kvalitetnih fudbalera za koje ne moraju da plaćaju obeštećenje predstavlja džek pot na tržištu.

Barselona već neko vrijeme "koketira" sa povratkom Lionela Mesija, koji takođe napušta PSŽ na kraju sezone, pa bi već naredne godine trener Ćavi Ernandes mogao da ima ubojit napad Mesi-Levandovski-Firmino.

Brazilac je za Liverpul odigrao 360 utakmica, postigao je 109 golova i imao 79 asistencija.

Za reprezentaciju Brazila je nastupio 55 puta i ima 17 postignutih golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније