Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

10. 04. 2023. 12:03 >> 12:03

DOKAZAO ZAŠTO JE "SPECIJALNI"

Murinjo u svom stilu odgovorio Kasanu: Pamte ga po kožnoj jakni

Trener Rome, Žoze Murinjo, u svom stilu odgovorio je na prozivke nekadašnjeg fudbalera rimskog kluba Antonija Kasana "da ne zna kako Roma igra i kako ostvaruje rezultate".

Upoređujući Sarija i Murinja, Kasano je izjavio:

"Sari voli fudbal, dok druge trenere boli briga za fudbal. Sarijeve ekipe igraju fantastično. Murinjov fudbal je ništa. Ako gledamo uspjehe, to je druga stvar, ali ne treba da  se zavaravamo. Nemam ideju kako igra Roma i kako uopšte ostvaruju rezultate. Murinjo je bio odliča trener, danas da trenira Real Madrid ili San Martineze, potpuno je svejedno", izjavio je Kasano.

Na to mu Murinjo nije ostao dužan, pa je u svom stilu odgovorio bivšem reprezentativcu Italije.

"Svako ima pravo nasvoje mišljenje ili čak da kritikuje. Ali kada je u pitanju Kasano, stvari su drugačije, on se zabavlja, drugi rade ozbiljno. On je igrao u Romi,  Interu i Realu. U Madridu ga pamte po jakni od prevrnute kože, sa Romom je osvojio Superkup a nije ni igrao, a u Interu nije osvojio ni Kup Lombardije", poručio je Murinjo Kasanu.

Ovom izjavom Murinjo je još jednom dokazao da sa razlogom nosi nadimak "Specijalni".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније