Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

02. 04. 2023. 16:36 >> 16:39

NAKON ČETIRI GODINE

Rodžers dobio otkaz u Lesteru

Engleski fudbalski stručnjak Brendan Rodžers nije više trener Lestera, javljaju engleski mediji.

Očajna sezona kluba koji je ne tako davno bio i prvak Engleske, natjerala je upravu kluba da prekine saradnju sa engleskom stručnjakom nakon četiri godine.

"Brendan odlazi kao jedan od najuspješenijih trenera u istoriji kluba. Vodio nas je do trijumfa u FA kupu 2021, iste godine do Komjuniti šild trofeja, dva puta od tri završavao je sezonu visoko plasiran i vodio je klub u evropskim takmičenjima uključujići i jedno evropsko polufinale 2022. godine", navodi se u saopštenju kluba sa King Pauer stadiona.

Ekipu su napusgtili i Kris Dejvis koji je radio kao pomoćnik, kao i kondicioni trener Glen Driskol.

Vođenje kluba u preostalih deset utakmica povjereno je Adamu Sedleru i Majk Stovelu, a njihov težak zadatak će da bude da "Lisice" zadrže u Premijer ligi.

Oni su trenutno pretposljednji na tabeli sa dva boda više od zadnjeg Sautemptona, i bodom manje od Lidsa koji je prvi iznad zone ispadanja.

Ove sezone su u 28 utakmica upisali sedam pobjeda, 17 poraza i četiri remija i imaju svega 25 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније