Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В

25. 01. 2023. 18:03 >> 19:06
1

UGOVOR NA GODINU I PO

Danijel Petković potpisao za Kišvardu

Crnogorski golman Danijel Petković potpisao je ugovor na godinu i po sa mađarskom Kišvardom.

Biće to njegov povratak u Mađarsku, jer je u sezoni 2016/17 nastupao za MTK. U inostranstvu je je još igrao za Anže (iz kojeg stiže u Kišvardu) i Lorijen. Što se tiče Crne Gore, nastupao je za Bokelj, Zetu i Lovćen.

"Kada sam igrao za MTK, Kišvarda je još uvijek bila u nižem rangu, tako da nemam iskustvo igranja protiv mog novog tima, ali sam o klubu dosta čuo od svog reprezentativnog saigrača Dritona Camaja“, rekao je nakon potpisivanja ugovora i zvanične promocije naš golman.

Kišvarda se trenutno nalazi na trećem mjestu na tabeli.

"Od Camaja sam čuo da je klub puno napredovao posljednjih godina, a po dolasku sam se u to mogao i sam uvjeriti. Tim je prošle godine stigao na međunarodnu scenu, što je i sada cilj", istakao je Petković.

On želi da se u Kišvardi vrati u formu i tako opet konkuriše za dres "hrabrih sokola". Za reprezentaciju Crne  Gore upisao je 23 meča.

"Nisam igrao posljednjih nekoliko mjeseci, ovo će biti odlična prilika da opet uhvatim ritam i pomognem ekipi da ponovo završi na visokom mjestu. Volio bih da postanem golman broj jedan u Kišvardi, ako se to desi, onda će možda biti moguće da se vratim u reprezentaciju Crne Gore“, zaključio je Petković.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније