Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Бета [ R.B. ]

12. 09. 2022. 14:15 >> 14:20

UGOVOR DO KRAJA SEZONE

Dijego Kosta i zvanično u Vulverhemptonu

Fudbalski klub Vulverhemton saopštio je danas da je potpisao ugovor sa bivšim napadačem Čelsija Dijegom Kostom.

Ovaj 33-godišnji španski fudbaler je bio bez kluba otkako je napustio brazilski Atletiko Mineiro u januaru, a sa Vulverhemptonom je potpisao ugovor do kraja sezone.

Kosta je prošle neđelje prošao ljekarske preglede u Vulverhemtonu gđe bi trebalo da zameni Sašu Kalajdžića koji je doživeo tešku povredu.

"Dijego će donijeti nešto jedinstveno u našu svlačionicu i na teren", rekao je predsjednik Vulvsa Džef Ši.

Kosta, koji se približava 500 nastupu u karijeri, osvojio je ukupno 12 trofeja u karijeri, od čega dvije titule u Premijer ligi sa Čelsijem i dvije u Primeri sa Atletiko Madridom.

Vulverhempton je trenutno na 14. mjestu na tabeli Premijer lige, nakon što je zabilježio samo jednu pobjedu u šest utakmica ove sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније