Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

03. 08. 2022. 18:03 >> 18:30

KULIBALI ODGOVORIO DE LAURENTISU

Morate prema afričkim selekcijama da pokažete poštovanje kao prema evropskim

Doskorašnji igrač Napolija Kalidu Kulibali kazao je da vlasnik tog tima Aurelio de Laurentis mora na isti način da tretira selekcije iz Evrope i one koji dolaze iz Afrike.

"Ne možete da govorite o afričkim nacionalnim timovima na takav način. Morate da pokažete poštovanje kakvo imaju i evropske selekcije. Osvojio sam Afrički kup nacija sa Senegalom dok sam bio član Napolija. Bio je to težak period za ekipu u januaru, ali ja sam želio da igram za svoj nacionalni tim. Čini mi se da još uvijek nemamo poštovanje za to takmičenje, kao što postoji za Evropsko prvenstvo ili Kopa Ameriku. Uživao sam u Napoliju. Znam da navijači i ljudi u gradu ne dijele njegovo mišljenje. Stav De Laurentisa nije ogledalo grada", rekao je Kulibali.

De Laurentis je ranije danas kazao da mu smeta to što afrički igrači usred sezone idu da nastupaju na Afričkom kupu nacija.

"Rekao sam agentima da mi više ne pričaju o Afrikancima. Volim ih, ali ako misle da ih angažujemo onda moraju da potpišu dokument kojim potvrđuju da neće igrati na Afričkom kupu nacija. U drugim slučajevima, oni nikad nisu dostupni da igraju za klub, jer imaju to takmičenje, pa onda kvalifikacije za Svetsko prvenstvo", izjavio je De Laurentis, a preneli su brojni italijanski mediji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније