Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

22. 07. 2022. 15:42 >> 15:39

NIJE BILO DVOUMLJENJA

Matić: Murinjo me je za pet minuta ubijedio da pređem u Romu

Fudbaler Rome Nemanja Matić rekao je danas da ga je trener Žoze Murinjo za pet minuta ubijedio da potpiše ugovor sa tim klubom.

Srpski fudbaler je ovog ljeta kao slobodan igrač prešao u Romu, nakon što mu je istekao ugovor sa Mančester junajtedom.

"Poslije (Franka) Lamparda, ja sam vezni igrač koji je odigrao najviše utakmica kod Murinja. Ubijedio me je za manje od pet minuta da pređem u Romu. Kada sam otišao iz Junajteda pozvao me je i odmah sam pristao", rekao je Matić za dnevnik Mesađero.

Matić je svojevremeno sarađivao sa Murinjom u Čelsiju i Mančester junjatedu.

"Mo ima nešto dodatno što vas motiviše i što vas pokreće. Nikada nisam vidio da je zadovoljan, kad pobijedi on već razmišlja o sljedećoj utakmici. On je prvi gladan uspeha", dodao je 33-godišnji fudbaler.

Matić je rekao da je zadovoljan dolaskom Paula Dibale, koji je kao slobodan igrač iz Juventusa došao u rimski klub.

"On će donijeti dodatni kvalitet potreban da napredujemo. Igrao sam protiv njega i znam koliko je to teško. Podsjeća me na (Huana) Matu iz najboljih dana, Matu koji je osvojio svjetsko i evropsko prvenstvo sa Španijom", naveo je Matić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније