Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

27. 04. 2022. 12:15 >> 12:16

ITALIJANSKI MEDIJI

Mertens blizu potpisivanja novog ugovora sa Napolijem?

Belgijski fudbaler, napadač Napolija Dris Mertens je pred potpisivanjem novog ugovora sa klubom, poslije sastanka sa predsjednikom Napolija Aureliom De Laurentisom, prenijeli su italijanski mediji.

Mertens je najbolji strijelac kluba, a mediji navode da bi mogao da potpiše novi ugovor uz znatno smanjenje plate.

List "Korijere delo sport" izvještava da su predsjednik Napolija i Mertens razgovarali o novom ugovoru na sastanku koji je trajao sat vremena.

Mertens trenutno zarađuje 4,5 miliona eura po sezoni, a u ugovoru postoji opcija za produženje, koju Napoli neće aktivirati.

Umjesto toga, Mertens bi trebalo da potpiše novi ugovor sa Napolijem vrijedan 1,2 miliona eura po sezoni plus bonusi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније