Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Željko Šoć, TVCG

16. 02. 2022. 11:10 >> 11:11

TRENEVSKI OPTIMISTA

Grbljani najavljuju uspješno proljeće

Nekadašnji dugogodišnji prvoligaš iz Donje Sutvare, koji je izlazio i na evropsku scenu, u jesenjoj polusezoni Druge lige zauzeo je osmo mjesto sa 15 bodova. Šef Stručnog štaba Grblja bivši fudbaler Budućnosti i Partizana Viktor Trenevski očekuje bolje rezultate svog tima u drugom dijelu takmičenja.

Stručnjak koji je uspješno radio u Sloveniji i Makedoniji i bio kormilar Dečića i Koma dio je projekta koji za cilj ima povratak kluba iz Radanovića u fudbalsku elitu Crne Gore. Zadovoljan je učinkom kandidata za prvi tim na zimskim pripremama.

"Imamo na okupu tridesetak igrača sa golmanima i svi svojski rade u ovom pripremnom periodu. Jesen je kao što se zna bila stresna, Grbalj je u tranziciji, a naš zadatak je da sačuvamo drugoligaški status i u što kraćem roku pripremimo igrački kadar za nešto više, odnosno povratak u Prvu ligu. Klub je doveo Radovića iz Mornara, nekadašnjeg beka Bokelja Pajovića, napadača Babića, koji je svojevremno kao veliki talenat sa 16 godina postao igrač Rada, a sa nama je i perspektivni omladinac Budućnosti Rijad Bralić. Očekujem uspješno proljeće", poručuje Viktor Trenevski.

Kao i većina naših prvoligaša i drugoligaša i Grbalj svoje pripreme obavlja na svojim terenima, a u toku je odigravanje pripremnih utakmica.

"Uigravamo ekipu za predstojeće proljećnje obaveze i već smo odmjerili snage sa Adriom, Budvom i Zlatiborom. U petak 18. februara u 13 sati sastaćemo se u prijateljskom susretu na Zlatici sa Komom a imamo i za 26. zakazan kontrolni duel protiv Obilića. Uvjeren sam da će ekipa biti jača nego jesenas i da će naša misija na stabilizaciji kluba biti uspješno okončana", optimista je Trenevski.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније