Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 09. 2020. 07:52 >> 07:52

"PLAVI" ŽELE IZNENAĐENJE

Budućnost u Almatiju protiv Astane

Fudbaleri Budućnosti igraće danas u Almatiju protiv kazahstanske Astane, utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Budućnost je sezonu na evropskoj sceni počela u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali je eliminisana u prvom kolu od Ludogoreca.

"Nakon eliminacije od Ludogoreca, igrači će imati ogromnu motivaciju da naprave dobar rezultat koji bi obradao ne samo nas koji radimo u klubu, one koji vole Budućnost, već i sve ljude u Crnoj Gori. Borićemo se za nastavak u Evropi. Osim dobre igre, zalaganja, pravog pristupa, vjerujem da ćemo imati i malo više sreće za taj iskorak koji svi želimo" rekao je trener Budućnosti Mladen Milinković u Almatiju.

On je kazao da je Astana jedan dobar tim, ali da sigurno nije ona ekipa od prije dvije-tri sezone kada su bili u zenitu.

"Njihova prednost je što dugo igraju zajedno, imaju iskustvo, o čemu svjedoči činjenica da im najmlađi igrač ima 26 i po godina. Nijesu u najboljoj formi, a to je naša šansa. Probaćemo to da iskoristimo ovdje u Almatiju", ističe Milinković.

Duel u Almatiju počeće u 16 sati.

Bolji iz duela Budućnosti i Astane u trećem kolu igraće kvalifikacija protiv Sarajeva, 24. septembra, na Koševu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније