Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 07. 2020. 18:08 >> 18:04

KRAJ ERE

Kazorla odlazi iz Viljareala, kapiten Sorijano ide u panziju

Fudbalski klub Viljareal potvrdio je danas da će Santi Kazorla napustiti taj klub, a da kapiten Bruno Sorijano završava karijeru.

Kako su naveli španski mediji, i Kazorla i Sorijano igraće na sjutrašnjoj utakmici protiv Eibara, posljednjem meču "žute podmornice" u ovoj sezoni.

"Viljareal mi je dao sve. Odlučili su da potpišu dječaka iz Ovijeda od 18 godina kojeg niko nije poznavao", naveo je 35-godišnji Kazorla u videu objavljenom na društvenim mrežama.

Lokalni mediji navode da je za Kazorlu zainteresovan katarski Al Sad, koji sa klupe predvodi bivši kapiten Barselone Ćavi Ernandes.

Kada je riječ o Sorijanu (36), on se posljednje tri godine mučio s povredom koljena, a prvi meč je odigrao prošlog mjeseca.

On je cijelu karijeru proveo u Viljarelu za koji je odigrao 420 utakmice. Za reprezentaciju Španije upisao je 10 nastupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније