Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 04. 2020. 23:40 >> 23:39
1

ZBOG SVAĐE SA NAVIJAČEM

Erik Dajer optužen za nedolično ponašanje

Fudbalski savez Engleske (FA) optužio je danas igrača Totenhema Erika Dajera za nedolično ponašanje, nakon što je poslije utakmice utrčao na tribine kako bi se sukobio sa jednim navijačem.

FA je naveo da je Dajerov postupak "nedoličan i/ili prijeteći". Dajer do 8. maja mora da odgovori na optužbu.

Incident se dogodio 4. marta poslije utakmice Noriča i Totenhema u FA kupu. Totenhem je na svom terenu izgubio poslije penala, a Dajer je po završetku utakmice preskočio reklame i popeo se na tribinu, gdje se sukobio sa navijačem koji je navodno bio u raspravi sa fudbalerovim bratom.

Redari su morali da intervenišu pa je 26-godišnji Dajer ispraćen u svlačionicu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније