Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 12. 2019. 12:50 >> 12:48

STAO U ODBRANU SUNARODNIKA

Gigs: Bejl zna kako da se nosi s kritikama

Selektor Velsa Rajan Gigs rekao je danas da igrač Real Madrida Garet Bejl umije da se nosi sa pritiskom i kritikama koje mjesecima stižu na njegov račun.

"Garet je u jednom od najvećih klubova na svijetu, osvojio je četiri Lige šampiona i to je dovoljno da nauči kako da se nosi s pritiskom. Sve je to buka koju ne možete da kontrolišete, ali možete da je blokirate. Ako je ne čujete, onda ni ne utiče na vas", rekao je Gigs za britanske medije.

Španski mediji već nekoliko mjeseci nagađaju gdje bi Velšanin mogao da pređe, pošto je trener Reala Zinedin Zidan izjavio da ne računa na njega.

I pored toga, Bejl je dobio šansu u utakmici 18. kola Primere protiv ekipe Atletik Bilbao (0:0), ali je odigrao samo 28 minuta.

Gigs je rekao da on i dalje voli fudbal i da će i pored problema u klubu igrati za svoju zemlju i dati sve od sebe da se plasiraju na Evropsko prvenstvo, koje se održava sljedeće godine.

Selektor Velsa osvrnuo se i na svoju trenersku karijeru i rekao da želi da reprezentaciju odvede na Svjetsko prvenstvo.

"Ljetos sam bio najgori menadžer na svijetu, to je bilo prije samo šest mjeseci. Sada me ljudi gledaju malo drugačije, stvari se mijenjaju. Posljednji put smo igrali na Svjetskom prvenstvu 1958. godine, pa želim sada da ovaj tim odvedem na to takmičenje", kazao je Gigs.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније