Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

14. 11. 2019. 22:48 >> 22:53
3

PREOKRET U PLZENU

Češka na EP, Kosovo mora kroz Ligu nacija

Večeras je odigrano sedam utakmica pretposljednjeg kola kvalifikacija za EURO 2020.

U grupi "A" nacionalni tim Kosova, hit ovog kvalifikacionog ciklusa, nakon preokreta je poražen s 2:1 od selekcije Češke u gostima u Plzenu.

Fudbaleri Kosova su ovim porazom ostali bez direktnog plasmana na EURO, dok je Češka izborila plasman na završni turnir.

Kosovo ima šansu da se domogne šampionata Evrope preko Lige D Lige nacija.

Crna Gora, koja je izgubila šanse da igra na završnom turniru naredne godine, na "Vembliju" je doživjela debakl protiv Engleske koja je slavila sa 7:0.

Poredak na tabeli: Engleska 18 bodova, Češka 15, Kosovo 11, Crna Gora 3, Bugarska 3.

Srbija je u Beogradu u grupi "B" pobijedila autsajdera reprezentaciju Luksemburga rezultatom 3:2. U istoj grupi, reprezentacija Portugala je u Faru deklasirala Litvaniju s 6:0.

Poredak na tabeli: Ukrajina 19, Portugal 14, Srbija 13, Luksemburg 4, Litvanija 1.

U grupi "H", Turska je u Istanbulu remizirala 0:0 sa selekcijom Islanda i ovim bodom osigurala plasman na EURO.

Francuzi, koji su se takođe plasirali na Evropsko prvenstvo, u istoj grupi u Parizu su pobijedili Moldaviju s 2:1, dok je Albanija kao domaćin remizirala 2:2 sa Andorom.

Poredak na tabeli: Francuska 22, Turska 20, Island 16, Albanija 13, Andora 4, Moldavija 3.

U petak su na programu sljedeći mečevi: Armenija - Grčka, Finska - Lihtenštajn, Norveška - Farska ostrva, Bosna i Hercegovina - Italija, Danska - Gibraltar, Rumunija - Švedska, Španija - Malta i Švicarska - Gruzija.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније