Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Mina ]

05. 11. 2019. 12:11 >> 12:10

KVALIFIKACIJE ZA EP

Bejl pozvan u reprezentaciju Velsa

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl pozvan je u reprezentaciju Velsa za posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020, uprkos tome što nije igrao skoro mjesec dana.

Bejl je utakmicu protiv Hrvatske 13. oktobra u kvalifikacijama završio uz zdravstvene probleme, a selektor Rajan Gigs rekao je da je 30-godišnji napadač imao grčeve. Otkako se vratio u Španiju, Bejl nije bio u ekipi Reala.

Trener Reala Zinedin Zidan rekao je prošle nedjelje da se Bejl "vratio na teren i da radi na tome da se vrati u formu", ali nije naveo o kakvoj povredi se radi, prenio je BBC.

Selektor Velsa pozvao je u tim i fudbalera Juventusa Arona Remzija, koji u oktobru nije igrao za reprezentaciju.

On nije igrao za reprezentaciju ove sezone pošto nije bio dovoljno spreman. Posljednji put igrao je za Vels u novembru prošle godine, a u posljednje dvije utakmice za Juventus ušao je sa klupe.

Pozvan je i fudbaler Sankt Paulija Džejms Lorens, a Džo Alen je suspendovan za meč u Azerbejdžanu, ali će biti na raspolaganju za posljednju utakmicu u kvalifikacijama, protiv Mađarske u Kardifu, 19. novembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније