Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 09. 2019. 16:20   >>  16:17 1

PSOVAO I VRIJEĐAO SUDIJE

Brnović suspendovan osam utakmica

Trener Budućnosti Branko Brnović dobio je osam utakmica suspenzije, nakon što je na derbiju 8. kola Telekom 1. CFL protiv Sutjeske ušao u teren, unosio se u lice glavnom, pa pomoćnom sudiji, a potom nakon isključenja bacio akreditaciju i otišao u pravcu svlačionice.

Uz to , moraće da plati novčanu kaznu od 1000 eura.

"Shodno članu 42 stav 3 Discipliskog pravilnika FSCG zvaničniku FK Budućnost Brnović Branku utvrđuje se disciplinska mjera.

a) zabrana obavljanja funkcija na četiri utakmice i novčana kazna u iznosu od 500,00 eura zbog nesportskog ponašanja - psovanja i vrijeđanja i pomoćnog sudije Jovice Tatara na utakmici 8. kola Telekom 1. CFL Budućnost - Sutjeska, čime je počinio prekršaj iz člana 58 stav 1 tačka 2 Disciplinskog pravilnika FSCG.

b) zabrana obavljanja funkcija na četiri utakmice i novčana kazna u iznosu od 500 eura zbog nesportskog ponašanja - psovanja i vrijeđanja sudije utakice Predraga Radovanović na utakmici 8. kola Telekom 1. CFL Budućnost - Sutjeska, čime je počinio prekršaj iz člana 58 stav 1 tačka 2 Disciplinskog pravilnika FSCG", kaže se u saopštenju.

Brnoviću ovo nije prvi put da bude kažnjen. Tokom drugog dijela prošle sezone kažnjen je na dvije utakmice i 400 eura zbog vrijeđanja sudije na meču protiv Lovćena.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније