Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

28. 10. 2019. 18:05 >> 20:07
2

UPRAVA O SMJENI BRNOVIĆA

Nije bilo potrebne komunikacije

Branko Brnović više nije trener fudbalera Budućnosti, saopštila je uprava kluba. Ekipu će, do imenovanja novog trenera, voditi sportski direktor Zvezdan Milošević.

Podgoričani su ostvarili seriju od četiri pobjede u prvenstvu, a izboriili su i plasman u četvrtfinale Kupa. Iz kluba je saopšteno da Brnović nije htio da pristane na sporazumni raskid ugovora, pa je smijenjen.

"Sagledavajući organizaciju i način rada kluba smatrali smo da je neophodno da se promijeni pristup načinu komunikacije i rada u klubu i svim selekcijama. Navedena odluka je u skladu sa najavljenim novim upravljačkim pristupom u radu fudbalskog kluba, koji je predsjednik Veselin Mijač nagovijestio danom potpisa ugovora o preuzimanju upravljanja FK Budućnost. Imenovanjem novog sportskog direktora Zvezdana Miloševića, kao koordinatora svih trenera, krenuli smo sa reorganizacijom koju smo zamislili, a u nemogućnosti da ostvarimo potrebnu komunikaciju sa dosadašnjim šefom stručnog štaba donijeli smo odluku o njegovoj smjeni, nakon što nije htio da pristane na sporazumni raskid saradnje", navodi se u saopštenju.

Čelnici "plavih" ističu da odluka nije bila laka, te da će ekipu do imenovanja novog trenera voditi sportski direktor Zvezdan Milošević.

"Svjesni smo da odluka o otkazu može da naiđe na nerazumijevanje šire javnosti, jer se naš tim nalazi na prvom mjestu na tabeli Telekom 1. CFL i obezbijedio je prolaz u 1/4 finale Kupa Crne Gore, ali isto tako smo po preuzimanju brenda našeg glavnog grada najavili promjene na svim nivoima, kako bi Budućnost iz dana u dan postala sve jača i organizovanija. Navedena odluka nije bila laka, ali vrijeme koje je pred nama će pokazati da li je ispravna, a u krajnjem rezultati će biti jedino mjerilo. Dosadašnjem treneru i igračkoj legendi našeg kluba Branku Brnoviću se zahvaljujemo na svemu što je uradio i na svim rezultatima koje je napravio. Odlučni u namjeri da od Budućnosti napravimo ozbiljan klub, zbog čega smo krenuli u ovakve promjene, obavještavamo javnost da će u narednim danima biti poznato ime novog šefa stručnog štaba. Ekipu će do imenovanja novog šefa stručnog štaba voditi sportski direktor Zvezdan Milošević", kaže se u saopštenju.

Brnović je nešto više od godinu bio na klupi “plavih”, sa kojima je minule sezone osvojio Kup Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније