Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

17. 02. 2019. 19:12 >> 18:43

SUSPENDOVAN JEDAN MEČ

Serhio Ramos igra protiv Barselone

Kapiten fudbalera Real Madrida Serhio Ramos dobio je danas 25. crveni karton u karijeri, biće suspendovan na jednu utakmicu, ali će se vratiti u ekipu na vrijeme za veliki derbi sa Barselonom.

Real je danas na svom terenu izgubio od Đirone sa 1:2. Ramos je napravio penal, a u završnici utakmice dobio je drugi žuti karton pošto je šutnuo igrača Đirone, dok je pokušao da zahvati loptu.

Ramos je rekorder španske lige sa 20 crvenih kartona, ali i igrač sa najvećim brojem crvenih kartona u pet najjačih evropskih liga. Na njegovu sreću, kao i na sreću kluba, propustiće jednu utakmicu, sljedeće nedelje protiv Levantea i vratiće se u tim za derbi protiv Barselone 2. marta, prenijeli su španski mediji.

On je u centru pažnje i pošto je Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula istragu protiv njega, zbog navoda da je namjerno dobio žuti karton u završnici utakmice protiv Ajaksa, u osmini finala Lige šampiona, kako bi propustio revanš meč, ali i izbjegao suspenziju za utakmice u kasnijoj fazi.

Ramos je 2005. godine iz Sevilje prešao u Real, odigrao je 601 utakmicu, postigao 84 golova i osvojio 20 trofeja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније