Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 08. 2013. 13:28 >> 13:28

POJAČANJE ZA EVROPU

Vojvodina predstavila Simona Vukčevića

Fudbalski klub Vojvodina danas je promovisao svoje najnovije pojačanje, Simona Vukčevića koji želi da pomogne svom novom timu u pohodu na grupnu fazu Lige Evropa.

Fudbalski klub je u Simonu Vukčeviću dobio veliko i značajno pojačanje.

Novi pokazatelj jasne namjere fudbalskog kluba Vojvodina pokazuje upravo ovaj potez, dovođenje Simona Vukčevića, na koga u klubu gledaju kao na najveće pojačanje u toku ljetnjeg prelaznog roka.

„Dobili smo veliko pojačanje. Ovo je još jedan pokazatelj našeg plana i cilja kome stremimo, a to su pobede i novi uspjesi.“, rekao je sportski direktor Drakulić.

Sam Vukčević ističe da je presudnu ulogu u pregovorima odigrao njegov veliki prijatelj Mateja Kežman.

„Sve je počelo na inicijativu Mateje Kežmana. Došao sam da igram, to mi je prioritet. Vojvodina ima dobar tim, odličnog trenera i dolazim da pomognem u borbi za mjesto u Ligi Evropa.“, rekao je Vukčević, koji priznaje da će mu trebati malo vremena da se vrati u ritam.

„Nisam mnogo igrao, trebaće mi malo vremena da se vratim u ritam. Treniram sa ekipom i očekujem da će sve biti u redu.“, rekao je Vukčević.

Kao univerzalac i fudbaler koji može da igra na više pozicija, Simon će biti od velikog značaja za tim Marka Nikolića.

On sam kaže da se najbolje osjeća na poziciji što bližoj protivničkom golu.

„Najbolje se osjećam na mjestu polušpica, špica. Ipak, posljednjih godina igram po potrebi, na krilu i lijevo desno, čak i na mjestu zadnjeg veznog.“, rekao je Vukčević.

Iako se u javnosti dosta govorilo o interesovanju Partizana, i sam Vukčević je potvrdio reči Alberta Nađa.

„Niko me iz Partizana nije zvao, nikakvog kontakta nije bilo. Drugih ponuda jeste bilo, ali ne iz Partizana. Partizan u ovom trenutku ima velike probleme, dosta stvari se dešava, odlučio sam se za Vojvodinu. Ljudi iz kluba su pokazali jasnu namjeru da me dovedu, možda je trebalo i ranije da dođem, dosta vremena sam izgubio“, rekao je Simon Vukčević.

Nekadašnji igrač Partizana je ugovor potpisao na godinu dana, očekuje se da će licencu dobiti već za meč drugog kola protiv Voždovca.

(sportske.net)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније